Tog tidligt af sted, tog hunden med By Kate Atkinson

Tog tidligt af sted, tog hunden med

By Kate Atkinson

  • Release Date: 2011-09-20
  • Genre: Fiction & Literature

Tog tidligt af sted, tog hunden med By Kate Atkinson. Normally, this book will cost you $15.99, Here you can download thousands of books in PDF file format for free without needing the extra spent money. Click the download button above or alternative link below to download thousands of books in PDF file format.

Description

Da sikkerhedschef Tracy Waterhouse overværer en kvindelig misbruger forumlempe sin lille datter på det groveste, reagerer hun instinktivt, og før hun ved af det, er hun kidnapper med ét stk. pigebarn under armen. Noget tilsvarende sker for romanens hovedperson, den semipensionerede privatdetektiv Jackson Brodie, som efter at være vidne til et voldeligt overgreb mod en hund i en park pludselig og helt ufrivilligt får den firbenede på slæb. Han turer rundt på hjemegnen Yorkshire på jagt efter sin forsvundne hustru samtidig med, at han er på en specialopgave, der tvinger ham til at rode op i en ung kvindes belastede fortid som adoptivbarn. Nutidshistoriens begivenheder hvirvles sammen med et mere end 30 år gammelt og hidtil hemmeligholdt mord på en prostitueret.

Som altid hos Kate Atkinson viser fortiden sig ikke at være helt forbi, og gamle synder forbliver ikke ustraffede.

Med sine tre seneste romaner Familiehistorier, En god gerning og Hvornår kommer der en god nyhed? har Kate Atkinson udfordret spændingsgenren og tilført den sit meget personlige præg. Romanerne er blevet filmatiseret af BBC til en tv-serie i seks dele.

“Aldeles fremragende ny Kate Atkinson-thriller om forsvundne børn og stakkels kvinder.”
- Politiken

“Kate Atkinsons velskrevne roman evner på en og samme tid at beskrive det moderne menneskes grundvilkår og samtidig fanger hun læseren i en super spændende kriminalhistorie”
- Litterartursiden